Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nilüfer Belediyesi'nin kalitesi tescillendi

Viyana'da düzenlenen Avrupa Kalite Ödülleri (EFQM) çerçevesinde verilen “Başarı Ödülü”nün sahibi Nilüfer Belediyesi oldu. Gecenin büyük ödülü olan "Mükemmellik Ödülü"nü Avusturya firması Schwarz Alpenregion aldı.Avrupa Kalite...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 09:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Viyana'da düzenlenen Avrupa Kalite Ödülleri (EFQM) çerçevesinde verilen “Başarı Ödülü”nün sahibi Nilüfer Belediyesi oldu. Gecenin büyük ödülü olan "Mükemmellik Ödülü"nü Avusturya firması Schwarz Alpenregion aldı.

Avrupa Kalite Vakfı tarafından 1992 yılından bu yana verilen Avrupa Kalite Ödülleri Viyana'da düzenlenen gecede sahiplerini buldu. Viyana Belediye Sarayı'nda yapılan ödül töreninde Nilüfer Belediyesi, “Başarı Ödülü” ne layık görüldü.

Finale kalan 10 kuruluş arasında tek belediye olarak yarışan Nilüfer Belediyesi'nin ödülünü Başkan Mustafa Bozbey aldı. Törende konuşan Bozbey "Bu ödül bizim için sonuç değil, bir başlangıçtır, bu ödülden sonra mükemmellik yolundaki çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

Gecenin büyük ödülü olan "Mükemmellik Ödülü"nü Avusturya'da 4000 metrekare alanda termal işleten Schwarz Alpenregion aldı.

Avrupa'nın en prestijli kalite ödülü olan EFQM, yerinde çalışmalarla, uzun ve titiz bir değerlendirme sonucunda verilen bir ödül. Türkiye'den Brisa, Beksa, Beko, Bosch Rbtr – Bursa, Kocaeli Sanayi Odası, Bursa Gaz ve en son 2011 yılında Bilim İlaç Kalite Büyük Ödülü kazanmıştı.

Nilüfer Belediyesi'nin aldığı Avrupa Kalite Başarı Ödülü'nü ise Netaş, Arçelik, Eczacıbaşı Vitra, SKF Türk ECA - EMAR, T.C. Sağlık Bakanlığı Doğum ve Çocuk Hastanesi gibi kurum ve kuruluşlar alma başarısını göstermişti.

Başarı Ödülleri, belli alt başlıklar altında verilirken Nilüfer Belediyesi 'müşteri için katma değer oluşturma' kategorisinde ödül kazandı. Nilüfer, ödül alan ilk belediye oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.