Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nijeryalı piskoposun Ankara’da sona eren kutsal yolculuğu

Ankara üzerinden transit uçuşla İsrail’e giden Nijerya Anglikan Kilisesi'ne mensup bir grup Hristiyan din adamı arasında bulunan Piskopos Peter Olukayonde'nin Ankara havalimanında aniden fenalaşarak hayatını kaybetmesi ülkesinde şok etkisi...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara üzerinden transit uçuşla İsrail’e giden Nijerya Anglikan Kilisesi'ne mensup bir grup Hristiyan din adamı arasında bulunan Piskopos Peter Olukayonde'nin Ankara havalimanında aniden fenalaşarak hayatını kaybetmesi ülkesinde şok etkisi yaptı. Nijerya basınında çıkan haberlerde ülkenin bilinen din adamı Olukayonde'nin Ankara'da aniden fenalaştığını, ilk müdahaleden sonra hastaneye kaldırıldığı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

Nijer Eyaleti Hristiyan Din Birliği Başkanı İlya Garba, Olukayonde'nin ölümyle sarsıldıklarını, piskoposun kendileri için seferin manevi dinamiği olduğunu belirtti. Piskoposun seyahatten önce sağlık taramasından geçtiğini ve kayda değer herhangi bir rahatsızlığının olmadığını da belirten Garba, piskoposun defin işlemlerin yapıldığını ve hafta sonu Nijerya’da ailesine teslim edileceğini ekledi. Olukayonde'nin ölümünden sonra 286 Hristiyan din adamının İsrail'e uçarak ziyaretlerine devam ettiği öğrenildi.



En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.