Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nijerya’da Camide İntihar Saldırısı: 22 Ölü

Nijerya’da bulunan bir camide, iki kadın saldırganın gerçekleştirdiği intihar saldırısında 22 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi de yaralandı.Nijerya’nın Borno eyaletine bağlı Maiduguri kentinde bulunan bir camide iki kadın saldırgan intihar...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nijerya’da bulunan bir camide, iki kadın saldırganın gerçekleştirdiği intihar saldırısında 22 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi de yaralandı.
Nijerya’nın Borno eyaletine bağlı Maiduguri kentinde bulunan bir camide iki kadın saldırgan intihar saldırısı gerçekleştirdi. Saldırıda 22 kişinin hayatını kaybederken, 18 kişi de yaralandı. Saldırının, sabah namazı sırasında gerçekleştirildiği kaydedildi. Kadınlardan birinin caminin içerisinde diğerinin ise caminin dışında saldırıyı gerçekleştirdiği aktarıldı.
Askeri sözcü albay Sani Usman, "22 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi de çeşitli şekillerde yaralandı. Bu, bir camiyi hedef alan ilk saldırı. Yaklaşık 50 metre uzaklıkta ikinci bir patlama meydana geldi" dedi.
Güvenlik grubunun üyesi olan Malum Farouk, iki kadın bombacıdan birinin kılık değiştirerek, camiye girdiğini ifade etti.
Öte yandan şu ana kadar saldırıyı üstlenen olmadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.