Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nepal’de 6.7 Büyüklüğünde İkinci Deprem

Nepal’in başkenti Katmandu’da bugün 6.7 büyüklüğünde ikinci bir deprem daha meydana geldi.ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), depremin merkez üssünü Kodari kentinin 17 kilometre güneyi olarak saptadı. Açıklamada, başkent Katmandu’nun...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2015 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2015 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nepal’in başkenti Katmandu’da bugün 6.7 büyüklüğünde ikinci bir deprem daha meydana geldi.
ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), depremin merkez üssünü Kodari kentinin 17 kilometre güneyi olarak saptadı. Açıklamada, başkent Katmandu’nun doğusunda bulunan Kodari kentinde yaşanan depremin ilk bilgilere göre 6.7 büyüklüğünde olduğu ve yerin 10 kilometre altında meydana geldiği ifade edildi. Depremin ardından Katmandu Havalimanı’nın kapatılarak uçuşlara izin verilmediği öğrenildi. Nepal Başbakanı Sushil Koirala vatandaşları kan bağışı yapmaları konusunda uyarırken, kentte devam edilen arama kurtarma çalışmalarına katılmaları çağrısında bulundu.
Dün Nepal’in başkenti Katmandu’nun 81 kilometre kuzeybatısı olarak tespit edilen 7,9 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş, ölü sayısının ise 2 bine ulaştığı ifade edilmişti. Kentte arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği ifade edilirken, ölü sayısının artabileceği kaydedilmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.