Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nazarbayev, genç subaylara rütbelerini taktı

Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, terfi alan 12 genç subaya rütbelerini düzenlenen resmi törenle taktı. Kazak lider, subaylara rütbelerini başkent 'Astana Günleri' etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen tören kapsamında takdim...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2015 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2015 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nazarbayev, genç subaylara rütbelerini taktı
Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, terfi alan 12 genç subaya rütbelerini düzenlenen resmi törenle taktı. Kazak lider, subaylara rütbelerini başkent 'Astana Günleri' etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen tören kapsamında takdim etti.

Tören alanında milli marşın okunması ve ülkenin en büyük bayrağının göndere çekilmesinin ardından konuşma yapan Nazarbayev, Kazak halkının milli değerlere olan ilgisininden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kazakistan’ın bağımsızlığından buyana geçen zaman zarfında askeri alanda da bir dizi yatırım ve yeniliklerin yapıldığını söyleyen Nazarbayev, genç subaylardan vatanlarına sahip çıkarak hizmet etmelerini istedi. Kazakistan’ın barış siyaseti sayesinde bugünlere gelindiğini belirten Nazarbayev, Kazak bayrağının çok yakında Expo-2017 için dalgalanacağını kaydetti.
Askeri geçit törenini selamlayan Nazarbayev, daha sonra yeni rütbe alan subaylarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.