Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NATO Zirvesi Varşova’da başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi, Polonya’nın başkenti Varşova’da başlıyor.Polonya’nın başkenti Varşova, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne ev sahipliği...

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2016 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2016 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi, Polonya’nın başkenti Varşova’da başlıyor.
Polonya’nın başkenti Varşova, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne ev sahipliği yapıyor. Zirvede, Türkiye’yi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve heyeti temsil ediyor. Bugün ve yarın gerçekleştirilecek olan zirvede, NATO askerlerinin Rusya’ya karşı Estonya, Letonya, Litvanya ve Polonya’da konuşlandırılması, Birleşik Krallık’ın AB’den ayrılması, AWACS’ların sayısının artması, Ukrayna’daki durum, Karadeniz güvenliği ve sınırdaki gelişmeler gibi küresel konular ele alınacak. Zirveye, ABD Başkanı Barack Obama’nın yanı sıra 28 ülkenin devlet ve hükümet başkanları da katılacak.
Zirvenin yapılacağı PGE Naradowy Stadyumu çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alınırken, zirvenin güvenliğine Türkiye de destek veriyor. Zirvede, AB ile işbirliği anlaşmasının da imzalanması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.