Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NATO liderler zirvesini bin kişilik basın ordusu takip etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı’nı yaklaşık bin kişilik basın ordusu takip etti.Farklı ülkelerden zirveyi takip etmek üzere Brüksel’e gelen medya mensuplarının...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2017 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2017 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
NATO liderler zirvesini bin kişilik basın ordusu takip etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı’nı yaklaşık bin kişilik basın ordusu takip etti.

Farklı ülkelerden zirveyi takip etmek üzere Brüksel’e gelen medya mensuplarının büyük bir bölümü, NATO Karargahı’nda “Media Center” adı altında basına özel olarak kurulan alanda takip etti. Basın mensupları için ayrılan kapalı alanda, Wifi hizmeti sunulurken, salonun dört bir yanına yerleştirilen ekranlarda zirve boyunca gerçekleştirilen törenler yansıtıldı.

Yaklaşık yirmi kadar Türk basın mensubunun da katıldığı zirvede, basın mensupları, yeni NATO Karargah binasının devir teslim töreni başta olmak üzere, Belçika Başbakanı Charles Michel ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’ın açılış konuşmalarına, Vaşington Andlaşması’nın V. Maddesi-11 Eylül ve Berlin Duvarı anıtlarının devlet ve hükümet başkanları huzurunda açılışına, Belçika Kralı Philippe’in üye ülke devlet liderleriyle el sıkışmasına ve aile fotoğrafının çekilmesine yakından tanıklık etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.