Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NATO: “Güçlü bir NATO, ABD’ye de Avrupa’ya da yarar”

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Donald Trump’ı tebrik ederek, “Güçlü bir NATO, ABD’ye de Avrupa’ya da yarar” dedi.NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, ABD’’nin 45’inci Başkanı seçilen Donald Trump’ı tebrik ederek, “Başkan...

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2016 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2016 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Donald Trump’ı tebrik ederek, “Güçlü bir NATO, ABD’ye de Avrupa’ya da yarar” dedi.
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, ABD’’nin 45’inci Başkanı seçilen Donald Trump’ı tebrik ederek, “Başkan seçilen Trump ile çalışmak için sabırsızlanıyorum” dedi. Hibrid savaşların, siber saldırıların ve terör tehdidinin de yer aldığı zorlu yeni güvenlik ortamı ile karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Stoltenberg, ABD’nin ortaklı her zamanki gibi önemli” dedi. İttifakımız, barış zamanında ABD’yi en yakın arkadaşı olduğunu vurgulayan Stoltenberg, “Güçlü bir NATO, ABD’ye de Avrupa’ya da yarar. NATO, yeni güvenlik durumuna kararlılıkla karşılık veriyor. Ancak, daha fazlasını yapmamız gerekiyor. Trump ile bir araya gelmeyi ve gelecek yıl Brüksel’de yapılacak NATO Zirvesinde kendisini karşılamayı sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.