Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müzik Festivali’nde taciz skandalı

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 19:47
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 19:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Müzik Festivali’nde taciz skandalı
İsveç Müzik Festivali'nde yaşları 12-17 arasında değişen 35 kız, bir grup genç tarafından cinsel tacize uğradı.

İsveç’in Karlstad kentinde, geçen Cuma ve Cumartesi günü gerçekleşen İsveç Müzik Festivali’nde 35 kız bir grup genç erkek tarafından cinsel tacize uğradı.

'BÜYÜK BİR ERKEK GRUBU ETRAFIMIZI SARDI'

MailOnline gazetesine konuşan mağdurlardan Alexandra Larsson, aylardır dört gözle bu festivale katılacağı günü beklediğini ifade etti.

İsveç Müzik Festivali’nde taciz skandalı

Larsson yaşadığı korku dolu anları, “Gecenin başında her şey çok normaldi. Gece yarısından sonra olaylar kontrolden çıkmaya başladı. Önce büyük bir kalabalık bizi sahneye doğru itti. Etrafımızı saran erkek grubu bize gerçekten çok kötü davranmaya başladı, bazı arkadaşlarım onları uyarmaya çalıştı fakat bir işe yaramadı. Bize sözlü tehditlerde bulunarak gözdağı vermeye çalıştılar. Bir süre sonra onlardan uzaklaştık ve konseri izlemeye devam ettik ama bizi yine buldular. Birinin kalçamı ve bacaklarımın arasını ellemeye çalıştığını fark ettim, çığlık attım” şeklinde anlattı.

Yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı ücretsiz müzik festivaline katılanların çoğu 12-17 yaş aralığındaydı. Polisin ifadesine göre cinsel taciz teşebbüsünde bulunan erkekler yabancı uyruklu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.