Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Murat Yakın: Türkiye’ye gitmeyi düşünmüyorum

Rusya’da Spartak Moskova takımının Türk teknik direktörü Murat Yakın, basında çıkan “Türkiye’ye gidebileceği” haberlerini yalanladı. Yakın, Spartak Moskova’dan çok memnun olduğunu ifade etti.Rus basınına konuşan Yakın, kendisiyle...

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2015 23:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2015 23:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rusya’da Spartak Moskova takımının Türk teknik direktörü Murat Yakın, basında çıkan “Türkiye’ye gidebileceği” haberlerini yalanladı. Yakın, Spartak Moskova’dan çok memnun olduğunu ifade etti.

Rus basınına konuşan Yakın, kendisiyle ilgili bazı yayın organlarında çıkan haberleri eleştirdi. Türk Teknik Direktör, “Türkiye’ye gidebilirim diye haberler, bunlar tahminler. Güya Türkiye’den bana teklifler geliyormuş. Bu konuda yorum yapmak bile istemiyorum. Çünkü Spartak takımında çalışmalarımın oturmasından kesinlikle memnunum. Burada faaliyetlerim yeni yeni başlıyor. Spartak Moskova gibi büyük takımın önüne konulan görevleri yerine getirmem için bana tanınan fırsatlardan memnunum.” dedi.

Ekim ayında hastalandığı ile ilgili konuya da değinen Murat Yakın, “Evet hastalandım. Öyle ağır şekilde hastalanmadım ama yine de soğuklar olunca sağlığı etkiliyor. Ama benim çalışmamı etkilemiyor. Rusya’nın soğuk havasının olduğunu anladım. Ama genel olarak Spartak Moskova’dan memnunum.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.