Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Münih'te silahlı saldırı

Almanya'nın Münih kentinde bir alışveriş merkezinde silah sesleri duyuldu. Alman medyası çok sayıda ölü olduğu bilgisini aktardı.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2016 20:06
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2016 22:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Münih'te silahlı saldırı
Alman medyasının aktardığı habere göre Münih'in Moosach bölgesinde bulunan "Olympia-Einkaufszentrum" adındaki bir alışveriş merkezinden silah sesleri yükseldi. Polisin operasyonu sürüyor.

Alman medyası polis yetkililerine dayandırdığı haberinde saldırıda çok sayıda ölü olduğu bilgisini aktarıyor. Alman Muencher Abendzeitung gazetesi en az 15 kişinin hayatını kaybettiğini aktardı.

ÇOK SAYIDA SALDIRGAN OLABİLİR

Polis yetkilileri saldırıda birden fazla saldırgan şüphesi üzerine yoğunlaştıklarını açıkladı. Facebook üzerinden yapılan açıklamada görgü tanıklarının en az 3 farklı saldırgan gördüğü aktarıldı. Operasyonun sürdüğü henüz kimsenin gözaltına alınmadığı belirtildi.

Operasyon nedeniyle alışveriş merkezi boşaltıldı. Polis çevredeki kişilere olay yerinden uzak durması çağrısında bulunuyor.

Reuters'a konuşan AVM çalışanları çok sayıda silah sesinin duyulduğunu aktardı.

Ulaştırmadan sorumlu yetkililer çok sayıda tren, tarmvay ve otobüs seferlerinin askıya alındığı belirtildi.

BALTALI SALDIRGANDAN BİR KAÇ GÜN SONRA

Geçtiğimiz günlerde Almanya'nın Würzburg kentinde bir saldırgan seyahat ettiği trendeki yolculara baltayla saldırmış. Olayda üçü ağır olmak üzere dört kişi yaralamıştı. Saldırganın terör örgütü IŞİD'le bağlantısı tespit edilmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.