Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Moğolistan eğitim bakanı, Türk okulunun düzenlediği müfredat seminerine katıldı

Moğolistan'da Türk müteşebbislerce kurulan okullar, önemli bir misafiri ağırladı. Eğitim ve Kültür Bakanı Luvsannyam Gantumur, başkent Ulanbator’daki Elite International School’da (Elite Uluslararası Okulu) Moğolistan’ın yeni eğitim...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2015 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2015 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Moğolistan eğitim bakanı, Türk okulunun düzenlediği müfredat seminerine katıldı
Moğolistan'da Türk müteşebbislerce kurulan okullar, önemli bir misafiri ağırladı. Eğitim ve Kültür Bakanı Luvsannyam Gantumur, başkent Ulanbator’daki Elite International School’da (Elite Uluslararası Okulu) Moğolistan’ın yeni eğitim müfredatı hakkında hazırlanan seminere katıldı.

Seminere Ulanbator Sukhbaatar ilçe eğitim müdürü, Moğol okul müdürleri, yardımcıları ve Empathy Okulları yönetim kurulu katıldı. Elite International okuluna gelen bakanı, öğrenciler ayakta karşıladı. Daha sonra idarecilerle okullar hakkında görüşme yapan bakan Luvsannyam Gantumur’a burada Empathy Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Karabulut tarafından bilgi verildi, Türk el işlemesi bir çini hediye edildi.

Okulların faaliyetleri hakkında bilgi alan bakan, Moğol eğitimcilerce düzenlenen seminerin ardından, davetlilere başarı ödüllerini vererek okuldan ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.