Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mogherini’den kayyum açıklaması

AB Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini 28 belediyeye kayyum atanmasıyla ilgili olarak “Bu belediyeler için Türk yasalarına uygun bir şekilde yeni belediye başkanlarının seçileceğinden eminim” dedi.Slovakya’nın...

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2016 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2016 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AB Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini 28 belediyeye kayyum atanmasıyla ilgili olarak “Bu belediyeler için Türk yasalarına uygun bir şekilde yeni belediye başkanlarının seçileceğinden eminim” dedi.
Slovakya’nın başkenti Bratislava’da gazetecilerin sorularını yanıtlayan AB Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini, 28 belediyeye kayyum atanmasıyla ilgili açıklamada bulundu. “Seçilmiş 28 belediye başkanının görevinin sonlandırıldığını ve yerine kayyum atandığını biliyorum. Bu belediyeler için Türk yasalarına uygun bir şekilde yeni belediye başkanlarının seçileceğinden eminim” ifadelerini kullandı. Mogherini, Türk yetkililerle görüşüldüğü gibi hukukun egemenliğine uygun olarak gerekli tüm adımların atılmasını umduğunu dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.