Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Uludağ, emin ellerde'

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, sezon öncesi Uludağ’da hizmet verecek olan Arama-Kurtarma Birlikleri ve Sağlık ekiplerini denetledi.Vali Karaloğlu, Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’da yeni sezon öncesi yapılan ‘Uludağ...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2013 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Uludağ, emin ellerde'
Bursa Valisi Münir Karaloğlu, sezon öncesi Uludağ’da hizmet verecek olan Arama-Kurtarma Birlikleri ve Sağlık ekiplerini denetledi.

Vali Karaloğlu, Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’da yeni sezon öncesi yapılan ‘Uludağ Koordinasyon Toplantısı’ sonrasında Uludağ’da görev yapacak arama kurtarma ekiplerinin sergisini gezdi.

Sezon hazırlıklarının tamamlandığı Uludağ’da son kontrollerini yapan Vali Karaloğlu, Arama-Kurtarma birliklerinin son hazırlıkları ile ekipmanlarını da kontrol etti.

Uludağ’da görev yapan Jandarma ekipleri, AFAD birliği, Sağlık Müdürlüğü Ekipleri ve Gönüllü Arama-Kurtarma birliklerini denetlen Vali Karaloğlu, beraberindeki İl Jandarma Komutanı Albay Vedat Çolak, AFAD Müdürü İbrahim Tarı ve İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan’dan bilgi aldı.
Özellikle jandarma birliklerini yakından inceleyip Albay Vedat Çolak’tan bilgi alan Vali Karaloğlu, birliklerin yaz ve kış elbiselerini yakından inceledi. Karaloğ’lu ayrıca arama kurtarma köpeklerine de büyük ilgi gösterip bilgi aldı.

Uludağ’da sezon hazırlıkların tamamlandığını belirten Vali Münir Karaloğlu, “Uludağ’da sezon öncesi son toplantımızı yaptık. Kamu kurumları, belediyelerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve sektör temsilcileri ve Arama Kurtarma Ekipleri ile son toplantımızı yaptık. Sezona hazırız. Kar yağmasını bekliyoruz. Kar ile birlikte de misafirlerimizi bekliyoruz. İnşallah bu yıl daha düzenli, daha tertipli bir Uludağ ile insanları mutlu edeceğiz. Çok sayıda Kurum ve Kuruluşun iş birliği ile burada hizmetleri yürütüyoruz. Biz de koordinasyonu sağlıyoruz. Bu yıl daha düzenli bir tatil yaptırmak hedefimizdir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.