Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mısır: “Terör Olasılığı, Kaza İhtimalinden Daha Yüksek”

Mısır Sivil Havacılık Bakanı Şerif Fethi, düzenlediği basın toplantısında kayıp Mısır uçağının terör ya da teknik arıza sonucu düşmüş olabileceğini ifade ederek, “Terör olasılığı, kaza ihtimalinden daha yüksek” dedi.Mısır...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mısır Sivil Havacılık Bakanı Şerif Fethi, düzenlediği basın toplantısında kayıp Mısır uçağının terör ya da teknik arıza sonucu düşmüş olabileceğini ifade ederek, “Terör olasılığı, kaza ihtimalinden daha yüksek” dedi.
Mısır Sivil Havacılık Bakanı Şerif Fethi, Paris-Kahire seferini gerçekleştirdiği sırada kaybolan Mısır Havayollarına ait yolcu uçağıyla ilgili son gelişmeleri paylaştı. Arama çalışmalarının Yunanistan’ın Kerpe adası açıklarında yoğunlaştığını kaydeden Fethi, “Uçak, enkazı bulunana kadar kayıp sayılmalı. Uçağın terör saldırısı ya da teknik bir arıza sonucu düşmüş olabileceği göz ardı edilmemeli ” dedi. Uçağın Paris’e gitmeden önce Tunus’a iniş yaptığını da belirterek, uçağın enkazının hâlâ bulunamamış olmasına rağmen çeşitli varsayımların öne sürülmesinden mutlu olmadığını kaydetti. Airbus A320 tipi yolcu uçağının teknik bir problemi olmadığını ve gerekli tüm testlerden geçtiğini kaydeden Şerif Fethi, kaza ihtimalinin düşük olduğunu aktardı. Fethi, “Terör saldırısı ihtimalini ya da teknik hata ihtimalini reddetmiyoruz. Terör olasılığı, kaza ihtimalinden daha yüksek” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.