Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mısır, Arap yatırımcıları ülkesine çekmek istiyor

Mısır Ticaret Odaları Genel Birliği, Arap ülkelerindeki şirketleri Mısır'a yatırım yapmaya teşvik etmek için bir konferans düzenledi.Başkent Kahire’deki Fairmont Oteli’nde düzenlenen konferansa onlarca Arap yatırımcı ve şirketi katıldı....

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2014 19:25
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2014 19:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mısır Ticaret Odaları Genel Birliği, Arap ülkelerindeki şirketleri Mısır'a yatırım yapmaya teşvik etmek için bir konferans düzenledi.

Başkent Kahire’deki Fairmont Oteli’nde düzenlenen konferansa onlarca Arap yatırımcı ve şirketi katıldı. Ayrıca Mısır Tedarik ve İç Ticaret Bakanı Halit Hanefi, Arap Birliği Genel Sekreteri Nebil El Arabi, Ticaret Odalar Genel Birliği Başkanı Ahmed Elvekil katıldı. Kuran’ı Kerim okunmasıyla başlayan konferans açılış konuşmasıyla devam etti.

Konferansta, hükümetin Mısır’ın ekonomisini iyileştirmek ve Arap ülkelerinin ülkeye yatırımını artırmak için arap yatırımcıları konferansa davet ettiği belirtildi. Ayrıca Mısır’da hükümetin, ülke pazarına erişimi kolaylaştırmak için yatırımcıların sorunlarına çözmek adına yeni tedbirler almaya başladığı da belirtildi. Konferansta konuşan El Arabi ise Arap ortak pazarının kurulması için gerekli adımların atılacağını kaydetti.

Mısır’da son yıllarda artan Arap yatırımcılar, özellikle Yukarı Mısır bölgesinde yenilenebilir enerji kaynaklarını ve insan gücünü kullanmayı amaçlıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.