Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Merhum Türk tekvandocu için Las Vegas'ta saygı duruşu

ABD'nin Las Vegas şehrinde gerçekleştirilen US Open Tekvando Turnuvası'nda, geçtiğimiz cumartesi günü Mısır’da yapılan müsabakada aniden hayatını kaybeden Milli Sporcu Seyithan Akbalık için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.Dünya...

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2014 19:51
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2014 19:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ABD'nin Las Vegas şehrinde gerçekleştirilen US Open Tekvando Turnuvası'nda, geçtiğimiz cumartesi günü Mısır’da yapılan müsabakada aniden hayatını kaybeden Milli Sporcu Seyithan Akbalık için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Dünya Tekwando Federasyonu (WTF) Başkanı Chakir Chelbat, "Trajik olayı duyduğumuzda şoke olduk ve hemen Mısır'da müsabakaları organize eden Driss El Hilali ile görüştük. Hayatını kaybeden sporcunun ailesine ve Türk Tekvando Federasyonu camiasına baş sağlığı diliyorum." açıklamasını yaptı.

Türkiye Genç Milli Takım Antrenörü Metin Eşme, "İzmir Ulaştırma spor kulübü sprocularından Akbalık, kalp ritmi bozukluğu dolayısıyla 2 yıl spor hayatına ara vermişti. Tedavi sürecinin ardından doktorların tekrar spor hayatına dönebileceğini söylemesi üzerine tekwando hayatına dönen Akbalık, ilaç tedavisine devam ediyordu. Beyefendi kişiliği olan bu başarılı sporcumuzun ani ölümüyle camia olarak sarsıldık." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.