Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Media Markt’tan Avrupa’da Bir İlk

Media Markt Türkiye’nin bağlı olduğu Media-Saturn, SPACELAB ile Avrupa’nın ilk tüketici elektroniği perakende hızlandırma programını başlatıyor.Media Markt Türkiye’nin bağlı olduğu Media-Saturn, tüketici elektroniği perakende sektöründeki...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2015 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2015 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Media Markt Türkiye’nin bağlı olduğu Media-Saturn, SPACELAB ile Avrupa’nın ilk tüketici elektroniği perakende hızlandırma programını başlatıyor.
Media Markt Türkiye’nin bağlı olduğu Media-Saturn, tüketici elektroniği perakende sektöründeki yeni kurulmuş şirketleri hedefleyen “Avrupa’nın ilk hızlandırma programı “SPACELAB” projesini başlatıyor. SPACELAB programı, tüm değer zinciriyle birlikte yeni kurulmuş şirketlere yatırım yaparken aynı zamanda kurucularına da 20 haftalık bir dönemde ürünlerini veya hizmetlerini; strateji, pazarlama, satış ve altyapı alanlarında daha da geliştirme fırsatı sunuyor. Programa Türkiye de dahil olmak üzere Media-Saturn bünyesinde faaliyet gösteren tüm ülkelerden başvuru kabul edilecek.
SPACELAB projesi kapsamında, Media-Saturn‘ün ve Spacelab’in sektördeki iş ortaklarının yönetim kademesinden uzmanlar atölye çalışmalarına mentorluk desteği veriyor. Media-Saturn Elektronik Çevrimiçi Grubu, SPACELAB yöneticisi ve İdealo’nun kurucusu Martin Sinner, tüketici elektroniği perakende dünyasında parlak fikirlere sahip sayısız girişimci olduğunu belirtti. Sinner, “SPACELAB genç girişimciler için; şirketlerinin bir sonraki büyüme adımına destek olan yeni tür bir ticaret okulu olma görevini üstleniyor. Aslında eğitimler bir sınıf yerine, gerçek iş hayatının içindeki uygulamalarla gerçekleşiyor” dedi.
SPACELAB hızlandırma programına katılmak için uygulanabilir bir ürün ya da iş modeli, kurulmuş bir ekip ve tüketici elektroniği perakende pazarıyla ilişkili bir alanda faaliyet gösterme ön koşulları aranıyor. Program çerçevesinde şirket kurucuları, SPACELAB iş ortakları aracılığıyla, finans ve planlamada EY, pazarlama stratejisinde Serviceplan, tedarik zinciri yönetiminde Barkawi Management Consultants, müşteri sadakati konularında PAYBACK ve halka açık perakendeci deneyimi, uzman bilgi birikimi ve tüm networkleri ile Media Saturn Holding’den danışmanlık alabiliyorlar. İlk SPACELAB programı Kasım 2015’in ortasında hayata geçirilecek. Türkiye’den de başvuruların kabul edileceği programa, www.ms-spacelab.com’dan giriş yapılabilecek. Aynı adres üzerinden program hakkında daha fazla bilgi de edinilebilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.