Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Macar Cumhurbaşkanı’na MÜSİAD Expo daveti

MÜSİAD Macaristan Temsilcisi Fadıl Başar, Macaristan Cumhurbaşkanı Janos Ader’i ve Macaristan Ekonomi Bakanı Mihaly Varga’yı, İstanbul’da düzenlenecek olan 16. MÜSİAD Expo Fuarı’na davet etti.Kanuni Sultan Süleyman’ın ölümünün...

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2016 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2016 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MÜSİAD Macaristan Temsilcisi Fadıl Başar, Macaristan Cumhurbaşkanı Janos Ader’i ve Macaristan Ekonomi Bakanı Mihaly Varga’yı, İstanbul’da düzenlenecek olan 16. MÜSİAD Expo Fuarı’na davet etti.
Kanuni Sultan Süleyman’ın ölümünün 450. yıl anma törenleri için Macaristan’da düzenlenen törenlere katılan Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın heyetinde yer alan MÜSİAD Macaristan temsilcisi Fadıl Başar, Gülbaba Türbesi’nde Macaristan Ekonomi Bakanı Mihaly Varga’yı 16. MÜSİAD Expo Fuarı’na davet ederek, fuarla ilgili katalog hediye etti. Macar Bakan, davet için teşekkür ederken, takviminin müsait olması durumunda fuara katılabileceğini belirtti.
MÜSİAD Macaristan Temsilcisi Fadıl Başar daha sonra Macaristan Cumhurbaşkanı Janos Ader’i de 16. MÜSİAD Expo’ya davet etti. İHA muhabirine konuşan Başar, Macar Cumhurbaşkanı ve Ekonomi Bakanı’na 09-12 Kasım tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan 16. MÜSİAD Expo hakkında bilgi verdiğini belirterek, "İki ülke arasındaki ticaret hacminin arttırılması için, düzenleyeceğimiz fuarın çok önemli bir fırsat. Geçen sene Macaristan Devlet Sekreteri Csaba Balogh fuarımıza katılmıştı. Macarlar, fuarda sunumu yaparak Macaristan’ı tanıtmıştı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın iki ülke arasındaki ticaret hacminin 5 milyar dolara çıkması hedefi koymuştu. Müsiad olarak bu hedefe ulaşılması için gayret ediyoruz" diye konuştu.
Öte yandan MÜSİAD Macaristan Temsilcisi Fadıl Başar, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’a Macaristan ziyareti anısına bir tabak hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.