Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Londra Belediye Başkanı Khan’dan İlk Açıklama

Londra’nın Müslüman Belediye Başkanı Sadık Khan, İngiltere’nin AB’den ayrılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Hâlâ İngiltere’nin AB içinde daha iyi bir durumda olacağına inanıyorum” dedi.İngiltere’de yapılan referandumun...

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Londra’nın Müslüman Belediye Başkanı Sadık Khan, İngiltere’nin AB’den ayrılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Hâlâ İngiltere’nin AB içinde daha iyi bir durumda olacağına inanıyorum” dedi.
İngiltere’de yapılan referandumun AB’den ayrılma yönünde sonuçlanmasının ardından Londra’nın Müslüman Belediye Başkanı Sadık Khan yazılı bir açıklama yaptı. Khan, İngiltere’nin AB içinde daha iyi bir durumda olacağını ifade ederek, “Ancak İngiliz halkı bugün açık konuştu ve demokratik hakları yerine getirilecektir” dedi. David Cameron’u onurlu duruşu için öven Khan, “İngiltere’nin AB üyesi olmada da hayatta kalacağı ve başarılı olacağı konusunda David Cameron’la aynı fikirdeyim” ifadesini kullandı.
“Buradan İngiliz halkına, iş adamlarına ve dünyanın farklı noktalarında yatırımcılara panik yapılmaması gerektiğini ifade etmek istiyorum” diyen Sadık Khan, açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Hâlâ İngiltere’nin AB içinde daha iyi bir durumda olacağına inanıyorum. Ancak Londra’nın başarılı bir şehir olmaya devam edeceği konusunda hiçbir şüphemiz yok. Kentimiz ve ülkemiz, dünyanın en iyi yeri olmaya devam edecek”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.