Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuzey Kore Lideri Kim’den ABD’ye Mesaj

Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un bugün başkentte gerçekleştirilen İşçi Partisi’nin 70. yılı kutlamalarında yaptığı konuşmada, ABD tarafından gelebilecek her türlü savaşa karşı koyma kapasitesine sahip olduklarını söyledi.Kuzey Kore,...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2015 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2015 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un bugün başkentte gerçekleştirilen İşçi Partisi’nin 70. yılı kutlamalarında yaptığı konuşmada, ABD tarafından gelebilecek her türlü savaşa karşı koyma kapasitesine sahip olduklarını söyledi.
Kuzey Kore, İşçi Partisi’nin 70. yılını geniş çaplı bir askeri törenle kutladı. Siyah bir Mao kıyafeti ile törene katılan Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’a Çin Komünist Partisi Yönetim Kurulu üyesi Liu Yunshan eşlik etti. Kuzey Kore lideri Kim, tören sırasında gerçekleştirdiği konuşmasında ülkesinin ABD tehdidine hazır olduklarını söyleyerek, “Devrimci kuvvetimiz, ABD tarafından gelebilecek her türlü savaşa karşı koyma kapasitesine sahip” dedi.
Kim, Kuzey Kore Halk Ordusu’nun en güçlü devrimci kuvvet olduğunu kaydederek, ülkesinin girilemez bir kale ve küresel askeri güç haline geldiğini belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.