Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Küçük Prens George'u görüntüleyenlere uyarı

İngiltere'de Cambridge Dükü Prens William ve eşi Cambridge Düşesi Kate, oğulları Prens George’un görüntülenmesine tepki gösterdi.Bakıcısının çocuk parkına götürdüğü Prens George'un çevresinde bir foto muhabirinin dolaşmasından...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2014 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2014 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İngiltere'de Cambridge Dükü Prens William ve eşi Cambridge Düşesi Kate, oğulları Prens George’un görüntülenmesine tepki gösterdi.

Bakıcısının çocuk parkına götürdüğü Prens George'un çevresinde bir foto muhabirinin dolaşmasından rahatsız olan aile, muhabire bir uyarı mektubu göndererek yasal haklarını kullanacaklarını belirtti. İngiliz basınına açıklama yapan bir Kraliyet sözcüsü, "Prens George'un bir gün kamu rolü üstleneceğinin farkındalar ama henüz küçükken sıradan bir hayatı olmasına izin verilmesini istiyorlar." dedi.

Çiftin resmi konutu Kensington Sarayı’ndan gelen açıklamaya göre, aynı gazetecinin önceden de benzer olaylarda uyarıldığı fakat yapılan uyarıları dikkate almadığı için çift bu yönteme başvurdu.

Herhangi bir tehdit veya taciz unsuru olmadan oğulları Prens George’un özgürce parka gidebilmesinin ve diğer çocuklarla oynayabilmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan kraliyet ailesinin, gazeteci için henüz hiçbir hukuki yaptırıma başvurmadığı ifade edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.