Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Korsan’ milletvekilinin ölümünde sır perdesi aralandı!

Giydiği bahçıvan tulumu ve başındaki bandanayla meclisin renkli isimlerinden Korsanlar Partisi milletvekili Gerwald Claus Brunner’in ölümündeki sır perdesi aralandı. Milletvekili evine götürdüğü 29 yaşındaki bir adamla önce cinsel ilişkiye girdi, sonra da öldürdü. Ardından da intihar etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2016 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2016 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Korsan’ milletvekilinin ölümünde sır perdesi aralandı!
Berlin Korsanlar Partisi milletvekili evinde ölü bulundu. 2011 yılında Korsanlar Partisi’nden milletvekili seçilen ve mecliste beş yıl boyunca tüm oturumlara bahçıvan pantolon ile kafasındaki renkli bandanasıyla katılan Gerwald Claus Brunner’in evinde başka bir erkeğe ait ceset daha çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Korsan milletvekili evine götürdüğü 29 yaşındaki bir erkekle önce cinsel ilişki yaşadı. Ardından da kısa boylu ve zayıf yapılı bu kişiyi öldürdü. Daha sonra elektrik akımına dokunup, yaşamına son verdi. Milletvekilinin seçimlerin yapıldığı pazar gününden önce cinayeti işleyip intihar ettiği anlaşıldı.

İki metre boyunda ve 44 yaşındaki milletvekilinin bir süreden beri psikolojik sorunları olduğu da edinilen bilgiler arasında. Daha önce eşcinsel olduğunu açıklayan Brunner, Korsanlar Partisi’nin en aktif üyelerinden biriydi. Meclis içinde de hükümetin bazı uygulamalarına yönelik yaptığı muhalif çıkışlarla biliniyordu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.