Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Korkunç son! Hem kendine hem de oğluna kıydı!

Rus kadın, estetik ameliyatlı burnunun kocası tarafından ‘domuz’ a benzetilmesi üzerine, kucağındaki oğluyla beraber sekizinci kattan atlayarak hayatına son verdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2016 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2016 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Korkunç son! Hem kendine hem de oğluna kıydı!
Rusya’da Anna Ozhigova (33) adlı bir kadın iddialara göre, kocası yeni yaptırdığı burnunu ‘domuza’ benzettiği için kucağında 8 yaşındaki oğlu Gleb ile beraber apartmanın sekizinci katından atlayarak intihar etti.

Genç kadının arkadaşlarının ifadesine göre; estetik ameliyat, çiftin evliliğinin sarsılmasına ve Ozhigova’nın kocası Oleg Ponomarev’dan ayrılmasını tetikleyen bir dizi olayın yaşanmasına sebep oldu.

Rus basınından çıkan haberlere göre; Ozhigova’nın kucağında uyuyan oğlu ile beraber, Sibirya’nın Omsk şehrinde ailesinin yaşadığı yüksek apartmanın sekizinci katından atladığı iddia edildi.

Ozhigova’nın burun ameliyatı sonrasında, sosyal medya hesabında bir arkadaşıyla yazışmaları da ortaya çıktı. Rus kadın, estetik ameliyatı sonrasında burun deliklerinin fazla açıldığını ve kocasının onu görünce ‘domuz sesleri’ çıkararak kendisiyle dalga geçtiğini söyledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.