Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KKTC’li şirketten İranlı şirkete büyük destek

KKTC’de faaliyet gösteren Gifa Holding kendi olanakları ile İranlı enerji şirketine 500 Milyon Euro’luk kredi sağladı.KKTC’de bulunan Gifa Holding, İranlı yatırımcılara yönelik kredilendirme olanaklarını hızlı bir şekilde sürdürüyor....

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2016 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2016 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KKTC’de faaliyet gösteren Gifa Holding kendi olanakları ile İranlı enerji şirketine 500 Milyon Euro’luk kredi sağladı.
KKTC’de bulunan Gifa Holding, İranlı yatırımcılara yönelik kredilendirme olanaklarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Gifa, son olarak İran’ın Güneş ve Rüzgar Enerji şirketi Green.Planet.C.O’ya 500 Milyon Euro’luk kredi imkanı sağladı. Kredi protokolüne Gifa Holding adına Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kısa ve G.P. C.O yetkilileri imza koydu. KKTC Gifa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kısa konuyla ilgili açıklamasında İran şirketleriyle 4 yıldan beri yürüttükleri ilişkileri her geçen gün daha ileriye taşımak hedefinde olduklarını vurguladı. Söz konusu kredilerle ülke ekonomisine de katkıda bulunulduğunu ifade eden Kısa, köklü şirketlere sağlamaya devam edeceklerine dikkat çekti.
KKTC’de 2012 yılında kurulan Gifa Holding, yurtdışındaki şirketlere kredi sağlanması için aracı kurum olarak varlığını sürdürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.