Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KKTC’li Bakandan Özgecan Açıklaması

KKTC İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy, Özgecan’ın katili Ahmet Suphi Altındöken’in KKTC Kimsesizler Mezarlığına gömülmesine dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, “Konu ile ilgili resmi veya gayriresmi herhangi...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KKTC İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy, Özgecan’ın katili Ahmet Suphi Altındöken’in KKTC Kimsesizler Mezarlığına gömülmesine dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, “Konu ile ilgili resmi veya gayriresmi herhangi bir başvuru yapılmamıştır” dedi.
Mersin’de katledilen üniversite öğrencisi Özgecan’ın katili Ahmet Suphi Altındöken’in cenazesi için KKTC’de Kimsesizler Mezarlığına defnedilmesi yönünde yapılan haberin asılsız olduğu belirtildi. KKTC İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy, Suphi Altındöken’in cenazesinin KKTC Kimsesizler Mezarlığına gömülmesi amacıyla Mersin’deki yetkililerin KKTC’yle temasa geçtiği yönünde yapılan haberlerin asılsız olduğunu ifade etti. Akansoy, “Konu ile ilgili resmi veya gayriresmi herhangi bir başvuru yapılmamıştır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.