Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KKTC’de Ramazan Bayramı coşkusu

KKTC’de yüzlerce kişinin iştirak ettiği Bayram Namazı Girne’de bulunan Nurettin Ersin Paşa Camii’nde eda edildi. Yerli ve yabancı yüzlerce Müslüman camiye sığmayınca çok sayıda kişi namazı cami avlusunda kıldı.Ramazan Bayramı dolayısıyla...

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2016 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2016 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KKTC’de yüzlerce kişinin iştirak ettiği Bayram Namazı Girne’de bulunan Nurettin Ersin Paşa Camii’nde eda edildi. Yerli ve yabancı yüzlerce Müslüman camiye sığmayınca çok sayıda kişi namazı cami avlusunda kıldı.
Ramazan Bayramı dolayısıyla KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve eşi Meral Akıncı, bugün Cumhurbaşkanlığı’nda halkla bayramlaşacak. Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Korgeneral İlyas Bozkurt ve eşinin katılımıyla da Kıbrıs Türk Kuvvetleri Alay Komutanlığı’nın Ortaköy’deki Askeri Gazinosu’nda bayramlaşma töreni düzenlenecek.
Ramazan Bayramı nedeniyle, Merkezi Cezaevi’nde bulunan mahkum ve tutuklular, düzenlenen programa uygun olarak, bugünden başlayarak 7 Temmuz’a kadar yakınlarıyla açık görüş yapabilecek. KKTC Din İşleri Başkanlığı, Ramazan Bayramı’nın 3’üncü günü Hala Sultan Tekkesi’ne ziyaret düzenleyecek. Normal zamanlarda Güney Kıbrıs’a geçişlerine izin verilmeyen Türk ve diğer ülke kökenli kişilere tekkeyi ziyaret imkanı sağlamak amaçlanıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.