Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KKTC Yağmur Ve Doluya Teslim

KKTC’li yetkililer, vatandaşları ülke genelinde etkili olan sağanak yağış ve doluya karşı uyardı.KKTC’de yağışlı hava ülke genelinde etkili oluyor. Yağmur yanında bazı bölgelerde dolu da yağıyor. Meteoroloji yetkilileri, vatandaşları...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KKTC’li yetkililer, vatandaşları ülke genelinde etkili olan sağanak yağış ve doluya karşı uyardı.
KKTC’de yağışlı hava ülke genelinde etkili oluyor. Yağmur yanında bazı bölgelerde dolu da yağıyor. Meteoroloji yetkilileri, vatandaşları dikkatli olmaları ve gerekli önlemleri almaları konusunda, polis ise ülke genelinde etkili olan sağanak yağmur ve dolu yağışlarına karşı araç sürücülerini uyardı. Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamada, araç sürücülerinden ülke genelinde etkili olan yağışlar dolayısıyla araçlarını dikkatli kullanmaları istendi.
Meteoroloji Dairesi’nden yapılan açıklamada ise son meteorolojik değerlendirmeler ışığında bölgedeki sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yer yer etkili olacağı belirtildi. Metrekareye 21 ile 50 kilogram yağış beklendiği kaydedilen açıklamada halka su baskını, dolu yağışı, yıldırım düşmesi, kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı tedbirleri olmaları tavsiye edildi.
Yağışlı hava hafta sonunda da etkisini sürdüreceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.