Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KKTC Şehit Teğmen Caner Günyeli Arama Kurtarma Tatbikatı Başlıyor

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Şehit Teğmen Caner Gönyeli 2016 Tatbikatı için KKTC’de bulunan komutanları kabul etti.Şehit Teğmen Caner Gönyeli 2016 Tatbikatı, KKTC’de başlıyor. KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Şehit Teğmen Caner Gönyeli 2016 Tatbikatı için KKTC’de bulunan komutanları kabul etti.
Şehit Teğmen Caner Gönyeli 2016 Tatbikatı, KKTC’de başlıyor. KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber ise tatbikat kapsamında KKTC’de bulunan komutanları kabul etti. Siber’in Tümamiral Hakan Üstem, Tuğamiral Atilla Demirhan, Tuğamiral Mustafa Sözer ve Tuğgeneral Ersin Eser’i kabulü Cumhuriyet Meclisi Şeref Salonu’nda gerçekleşti. Kabulde kısa bir konuşma yapan Tümamiral Hakan Üstem, insani görev bağlamında arama kurtarma çalışmaları yapacakları tatbikat için KKTC’de bulunduklarını söyledi. Üstem, Türkiye’nin gemi ve uçakları ile KKTC’nin gemileriyle bu çalışmaları gerçekleştireceklerini ifade etti.
Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber ise tehlike olmadan tehlikeye karşı tedbiri öğrenmenin hem panik hem de şoku önlediğini vurgulayarak, arzu etmedikleri ama olabilecek tehlikelere karşı ne yapacaklarını bilirlerse kendilerini daha güvende hissedeceklerini belirtti ve teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.