Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KKTC İstanbul Teknik Üniversitesi ile Memur-Sen arasında protokol

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ile Kıbrıs Türk Memur Sendikası (Memur-Sen) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2017 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2017 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ile Kıbrıs Türk Memur Sendikası (Memur-Sen) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Anlaşmaya İstanbul Teknik Üniversitesi KKTC Eğitim ve Araştırma Yerleşkeleri Rektörü Prof. Dr. Ercan Kahya ile KKTC Memur-Sen Genel başkanı Kağan Mındıkoğlu imza koydu. Protokolle, İTÜ-KKTC, mevzuata uygun olarak kayıt yapma hakkı elde etmiş olmaları koşulu ile Memur-Sen üyeleri, üyelerin anne, baba, eş veya çocuklarının “İTÜ-KKTC bünyesindeki hazırlık programı, ön lisans, lisansüstü programlarına” veya “İTÜ-KKTC bünyesinde yürütülen dil eğitimlerine, kısa süreli eğitimlere, sertifikalı eğitimlere, kurslara” kayıtları esnasında ödenecek öğrenim harçları veya eğitim ücretlerinden indirimli faydalanabilmelerini içeriyor.

İmza töreninde konuşan KKTC Memur-Sen Genel başkanı Kağan Mındıkoğlu, “Böyle bir protokol için açmış olduğunuz kapıdan dolayı çok teşekkür ederiz. Hem üyelerimiz için hem sendikamız adına hem KKTC’de kamuda çalışan örgütlü olduğumuz böyle bir markanın bize böyle bir imkan sağlaması bizim için büyük bir gurur. bugün burada imza töreninde bulunmaktan büyük şeref duyuyorum” dedi.

Prof. Dr. Ercan Kahya ise teşekkürlerini sunarak, “Biz de İstanbul Teknik Üniversitesi olarak KKTC’deki varlığımızın esas sebebi eğitim ve araştırma olmakla birlikte belki daha da önemli olan bir sebep de sosyal sorumluluk ve topluma KKTC hayatına dokunma adına bu tür iş birlikleri bizim için elzemdir. Bu resmi protokolü Memur-Sen ile de yaptığımız için de ayrıca bugün önem arz ediyor. Omuz omuza, el ele Türkiye ve KKTC için varız, var olacağız. Misyonumuz budur” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.