Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün İstanbul’daki saldırıyı lanetledi

KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün, dün akşam İstanbul’da yaşanan insanlık dışı saldırıların acısını ve üzüntüsünü Türk ulusunun kopmaz bir parçası olan Kıbrıs Türk halkının yürekten paylaştığını belirtti.Başbakanlık...

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2016 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2016 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün, dün akşam İstanbul’da yaşanan insanlık dışı saldırıların acısını ve üzüntüsünü Türk ulusunun kopmaz bir parçası olan Kıbrıs Türk halkının yürekten paylaştığını belirtti.
Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Özgürgün İstanbul’daki saldırı nedeniyle üzüntüsü ifade ederek, “Dün akşam İstanbul’da meydana gelen hain terör saldırısını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum” dedi. Özgürgün şöyle devam etti:
“Yaşanan bu insanlık dışı saldırıların acısını ve üzüntüsünü Türk ulusunun kopmaz bir parçası olan Kıbrıs Türk halkı olarak yürekten paylaşmaktayız. Bu tür hain saldırılar Anavatan Türkiye’nin güçlü konumunu ve yükselişini durduramayacaktır. Güçlü Türkiye ve inançlı Türk halkı bunun üstesinden gelebilecek güç ve kudrettedir. Bu hain ve alçakça terör saldırısında hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine ve Türk milletine başsağlığı ve metanet, yaralılara acil şifalar dilerim.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.