Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızılay Saldırısı Azerbaycan Basınında

Ankara Güvenpark’ta 37 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı Azerbaycan basınında geniş yer buldu.Azerbaycan Devlet Ajansı Azertac haberi, “Türkiye’nin başkentinde büyük patlama” başlığıyla abonelerine servis etti. Azerbaycan’ın...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2016 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2016 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Güvenpark’ta 37 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı Azerbaycan basınında geniş yer buldu.
Azerbaycan Devlet Ajansı Azertac haberi, “Türkiye’nin başkentinde büyük patlama” başlığıyla abonelerine servis etti. Azerbaycan’ın önemli medya kuruluşlarından olan Azeri Press Agency (APA) ise haberi “Türkiye’de terör saldırısı sonucu: 34 kişi hayatını kaybetti, 125 kişi yaralandı” başlığıyla duyurdu. Ajans haberde Ankara’nın merkezi Kızılay Meydanındaki otobüs durağında patlamanın meydana geldiğini ve ilk bilgiye göre, olay yerinde çok sayıda yaralı olduğunu kaydetti.
Ülkenin önde gelen gazetelerinden Azadlıq Gazetesi ise “Ankara’da terör dehşeti: 34 ölü, 125 yaralı” başlığını attı. Gazete, dün Türkiye’nin başkenti Ankara’da son bir ayda ikinci kez korkunç terör eylemi yapıldığını ve Ankara’nın merkezindeki “Kızılay” meydanı yakınlarındaki “Güvenpark” otobüs durağında gerçekleştirilen terör eylemi sonucu onlarca kişinin öldüğünü yazdı.
Trend Haber Ajansı,“Ankara’daki patlamada PKK iddiası: 34 ölü, 125 yaralı” başlığıyla okuyucularına sundu. Anspress ise haberi “Ankara’da terör kurbanlarının sayısı 34’e ulaştı” başlığıyla duyurdu. Terör sonucu 125 kişinin yaralandığını yazan site Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun açıklamasına yer verdi. Haberde olay sonucu ölü sayısının 34, yaralı sayısının ise 125’e ulaştığını bildirildi. Yaralılardan bazılarının durumu ağır olduğundan ölü sayısının çoğalacağı muhtemel olduğunu vurguladı.
Sağlık Bakanı Mehmet Müzezzinoğlu bu sabah yaptığı açıklamada, hastanede tedavi gören 3 kişinin daha hayatını kaybettiğini bildirerek ölü sayısının 37’ye çıktığını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.