Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Kırmızı kazaklı adam' gündemden düşmüyor! Şok teklif...

ABD'de Hillary Clinton ve Donald Trump'ı karşı karşıya getiren son münazara sırasında sorduğu soruyla fenomen olan Kenneth Bone'a şok bir teklif geldi.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2016 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2016 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Kırmızı kazaklı adam' gündemden düşmüyor! Şok teklif...
 ABD'de Pazar gecesi yapılan başkanlık münazarasının ardından "kırmızı kazaklı adam" olarak ün yapan 34 yaşındaki seçmen Kenneth Bone gündemden düşmüyor.

Bone, münazarada Demokratların başkan adayı Clinton ve Cumhuriyetçi Trump'a soru soran kararsız seçmenlerden biriydi.

Moderatör Anderson Cooper'ın "Ken" diye hitap ettiği Bone, adaylara, "Enerji politikanız kapsamında, hem çevre dostu kalıp hem de fosil yakıtlı termik santral işçilerinin işlerini kaybetmemelerini sağlarken, enerji ihtiyaçlarımızı karşılamak için hangi adımları atacaksınız?" sorusunu yöneltti.

Ancak Illinois eyaletindeki bir termik santralde operatör olarak çalışan Bone'u, fenomen haline getiren bu sorusu değildi.

Bone'u meşhur eden, sorusundan ziyade; ABD tarihinin en gergin münazaralarından birinin havasını aniden yumuşatan mülayim tavrı, bıyıkları ve kırmızı kazağıydı.

Bir anda sosyal medyada gündeme oturan Bone hakkında kısa süre içinde on binlerce tweet atan ABD'liler, 34 yaşındaki adamı Amerika'nın "tek umudu" olarak tanımladı.

Bone'u 2020 seçimlerindeki adayları olarak görmek istediklerini belirten sosyal medya kullanıcıları, ABD Başkanı Barack Obama'nın 2008'deki seçim kampanyasında kullandığı slogana atıfta bulundular.

CNN International ise, "Münazaranın gerçek kazananı seçmen Kenneth Bone" başlığını atarak, fenomen haline gelen adamın sorduğu soru ve adaylarında verdiği yanıtın videosunu yayımladı.


Bone, münazaranın sonunda da, elektronik cihaz kullanımının yasak olduğu salona soktuğu tek kullanımlık kamerayla fotoğraf çekerken görüldü. Televizyon kameralarına yansıyan bu anın görüntüleri de sosyal medyada espri konusu oldu.

Fenomen olmasının ardından ABC televizyonuna çıkan ve Amerikan medyasının büyük ilgisiyle karşılaşan Bone'u şoke eden teklif ise bir porno sitesinden geldi.

Sitenin sahibi, Bone'a bir saatlik canlı yayın için 100 bin dolar önerdi.

Site sahibi Daron Lundeen, "Kırmızı kazaklı adam" olarak ünlenen Bone'a, "Münazara sırasında sorduğun sorunun hak ettiği ilgiyi çekmediğini düşünüyoruz... Bizim yayınımızda, bize kim olduğunu söyleyebilir ya da gösterebilirsin... Kim bilir, belki de abd başkanlığına adaylığını açıklarsın" diye mesaj gönderdi.

Bone'un bu şok teklifi kibarca reddetmesi bekleniyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.