Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaçi'de temizlik operasyonu: 100'ü aşkın gözaltı

Pakistan’ın liman şehri Karaçide suçlulara yönelik yapılan operasyonlarda, polis ve asker tarafından gün boyu sürüdürlen operasyonlarda100'ü aşkın gözaltı olduğu bildirildi. Çeşitli suçlara karışmış 29 şüpheli ile birlikte, siyasi...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Pakistan’ın liman şehri Karaçide suçlulara yönelik yapılan operasyonlarda, polis ve asker tarafından gün boyu sürüdürlen operasyonlarda100'ü aşkın gözaltı olduğu bildirildi. Çeşitli suçlara karışmış 29 şüpheli ile birlikte, siyasi partiler ile bağlantıları olan, çetecilik ve birçok suikast zanlısı tutuklandı. Güvenlik güçleri ayrıca baskınlar sırasında şüphelilere ait silahların ele geçirildiğini belirtti.

Pakistan’da ticaretin kalbi olarak nitelendirilen Karaçi’de, güvenlik tedbirleri üst seviyeye çıkarıldı. Pakistan’da hükümet, şehrin güvenlik ve suç dosyasını en aza indirmek için gereken her şeyin yapılacağını vurgulamıştı.
Pakistan’ın ticaretinin kalbi olarak nitelendirilen Karaçi şehrinde Eylül ayında ise çeşitli suçlardan itham edilen 3 bin 976 kişi gözaltına alınmıştı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.