Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kanalda cesedi bulunan Türkün şimdi de otomobili bulundu

Almanya’nın Duisburg kentinde, 18 Kasım 2014 tarihinde Rhein- Herne Kanalı’nda cesedi bulunan 36 yaşındaki Mesut Polat’ın bu kez kanalda otomobili bulundu. Cesedin bulunmasından yaklaşık 8 ay sonra kanaldan çıkartılan otomobilde polisin...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2015 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2015 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Almanya’nın Duisburg kentinde, 18 Kasım 2014 tarihinde Rhein- Herne Kanalı’nda cesedi bulunan 36 yaşındaki Mesut Polat’ın bu kez kanalda otomobili bulundu. Cesedin bulunmasından yaklaşık 8 ay sonra kanaldan çıkartılan otomobilde polisin delil arama çalışmaları sürüyor.

Mesut Polat 3 Kasım’da kaybolmuş, iki hafta sonra cesedi bulunmuştu. Yapılan otopside Mesut Polat’ın cinayete kurban gittiği anlaşılmıştı. İddialara göre, Mesut Polat uluslararası uyuşturucu kaçakçılığı ve kadın ticaretiyle uğraşıyordu.

Polis, Mesut Polat’ın 2 Kasım’da yanında yüksek miktarda uyuşturucu ve parayla Hollanda’nın Nijmegen kentinden, Almanya’nın Köln kentine gitmek üzere otomobiliyle yola çıktığını tespit etmişti. Mesut Polat’ın Duisburg’da bilinmeyen bir nedenden ötürü mola verdiği sanılıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.