Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kalyoncu Başbakanlık Görevini Özgürgün’e Devretti

KKTC’de, geçen günlerde görevinden istifa eden Ömer Kalyoncu, Başbakanlık görevini Hüseyin Özgürgün’e devretti.KKTC Ulusal Birlik Partisi-Demokrat Parti Koalisyon Hükümetinin Bakanlar Kurulu listesinin KKTC Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulunun...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KKTC’de, geçen günlerde görevinden istifa eden Ömer Kalyoncu, Başbakanlık görevini Hüseyin Özgürgün’e devretti.
KKTC Ulusal Birlik Partisi-Demokrat Parti Koalisyon Hükümetinin Bakanlar Kurulu listesinin KKTC Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulunun bilgisine sunulmasının ardından Başbakanlık’ta devir teslim yapıldı. UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, görevi Ömer Kalyoncu’dan devraldı. KKTC Başbakanlık makam odasında yapılan devir teslim töreninde Başbakanlık bürokratları hazır bulundu.
Kalyoncu’nun “başarılar dileyerek” görevi devrettiği Başbakan Hüseyin Özgürgün, Kalyoncu’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, görevi devraldı. Kalyoncu, ülkede seçime az bir süre kala görevi devrettikleri hükümete başarılar dileyerek, memleket yararına hayırlı işler yapılmasını temenni etti.
KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün de, Kalyoncu’ya çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Meclis’te CTP’nin hem UBP hem de DP ile hükümette çalıştığını, şimdi de UBP ile DP’nin bir hükümet kurduğunu belirten Özgürgün, ülkenin ve halkın yararına çalışacaklarını vurguladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.