Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kafasına top çarpan kriket oyuncusu hayatını kaybetti

Maç sırasında kafasına top çarpmasının ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Avustralyalı kriketçi Phil Hughes, hayatını kaybetti. Avustralya'nın Sidney şehrinde 2 gün önce düzenlenen kriket müsabakasında kafasına top...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2014 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2014 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Maç sırasında kafasına top çarpmasının ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Avustralyalı kriketçi Phil Hughes, hayatını kaybetti.

Avustralya'nın Sidney şehrinde 2 gün önce düzenlenen kriket müsabakasında kafasına top çarpan South Australia takımının oyuncusu yere yığılmıştı. Darbenin etkisiyle bilinci kapanan Hughes, hemen hastaneye kaldırılarak ameliyata alınmıştı. Durumunun kritik olduğu açıklanan alınan kriket oyuncusu hakkında bugün açıklama yapan takım doktoru ise 25 yaşındaki ünlü kriketçi Hughes'ın hayat mücadelesini kaybettiğini açıkladı.

Dünyada 2 milyar kişi tarafından izlenildiği belirtilen kriket müsabakalarında, daha önce de Pakistanlı bir oyuncunun da kafasına top çarpmıştı. Kafatasında çatlak oluşan Pakistanlı oyuncu 3 ay sahalardan uzak kalmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.