Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

John Kerry, Brüksel’de Terör Örgütlerine Seslendi

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, terör örgütlerini yeryüzünden silene kadar dinlenmeyeceklerini söyledi.Kerry, Brüksel’e gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, Belçika Başbakanı Charles Michael basın toplantısı düzenledi. Kerr, terör...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, terör örgütlerini yeryüzünden silene kadar dinlenmeyeceklerini söyledi.
Kerry, Brüksel’e gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, Belçika Başbakanı Charles Michael basın toplantısı düzenledi. Kerr, terör örgütlerine seslenerek, “Korkmayacağız, vazgeçmeyeceğiz. Nihilist inanışınızı ve korkaklığınızı bu dünyadan silene kadar da dinlenmeyeceğiz” dedi.
ABD’li Bakan, “ABD, dua ediyor ve sizinle birlikte sizden alınan sevdikleriniz için yas tutuyor” dedi.
Belçika istihbaratının ihmalde bulunduğuna dair tartışmalara değinmeyen John Kerry, Belçika hükümetinin Brüksel saldırıları gerçekleştirilmeden önce de güçlü bir şekilde terörle mücadele ettiğini ifade ederek, “Belçika hükümeti, terörle mücadele konusunda 1 yıldır başarılı ve güçlü bir şekilde hareket ediyor” dedi.
Soruşturma konusunda Belçika’nın ihtiyaçlarına yardımcı olabileceklerini sözlerine ekleyen Kerry, bilgi akışı noktasında Belçikalı yetkililerle koordinasyon halinde çalışacaklarını belirtti. John Kerry, Paris, Ankara, Brüksel saldırılarını gerçekleştiren terör örgütüne seslenerek, “Korkmayacağız, vazgeçmeyeceğiz. Nihilist inanışınızı ve korkaklığınızı bu yeryüzünden silene kadar da dinlenmeyeceğiz” açıklamasında bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.