Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jirinovski de bir kova buz kampanyasına katıldı

Rusya'da aşırı milliyetçi Liberal Demokrat Partisi lideri Vladimir Jirinovski, ALS hastalığı için bir kova buz kampanyasına katıldı.ALS hastalığına dikkat çekmek ve hastalara yardımcı olacak maddi imkanları sağlamak amacıyla başlatılan...

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2014 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2014 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rusya'da aşırı milliyetçi Liberal Demokrat Partisi lideri Vladimir Jirinovski, ALS hastalığı için bir kova buz kampanyasına katıldı.
ALS hastalığına dikkat çekmek ve hastalara yardımcı olacak maddi imkanları sağlamak amacıyla başlatılan kampanya için Jirinosvki, Moskova’da bir spor salonunda eylem yaptı. Siyasi rakipleri Komünist Partisi lideri Gennadi Zyuganov, Adil Rusya Partisi Başkanı Sergey Mironov ve iş adamı Mihail Prohorov’a meydan okuyan Jirinovski, “Zyuganov, Mironov ve Prohorov! Eğer siz kafanıza soğuk su dökmek ve yüzer bin para hasta çocuklara göndermek istemiyorsanız, o zaman biz sizden nefret ediyoruz.”dedi .
Suyun çok soğuk olması nedeniyle Jirinovski’nin derinden bir kaç kez ah çekmesi ise dikkat çekti. Jirinovski kurmaylarını “neden suya fazla buz döktünüz” diye azarladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.