Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Japonya Depreminde Ölenlerin Sayısı 47’ye Yükseldi

Japonya’da geçtiğimiz hafta bir gün arayla meydana gelen 6.4 ve 7.1 büyüklüğündeki depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 47’ye yükseldi.Japonya, Perşembe günü 6.4 ve bir sonraki gün 7.1 büyüklüğündeki depremle sarsılmıştı....

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Japonya’da geçtiğimiz hafta bir gün arayla meydana gelen 6.4 ve 7.1 büyüklüğündeki depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 47’ye yükseldi.
Japonya, Perşembe günü 6.4 ve bir sonraki gün 7.1 büyüklüğündeki depremle sarsılmıştı. Yetkililer, şiddetli depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısının 47’ye yükseldiğini duyurdu. Yetkililer, hayatını kaybedenlerin büyük bir kısmının ilk depremin ardından evlerine döndüklerini ve ikinci şiddetli deprem sırasında evlerinde bulunduklarını belirtti. Çok sayıda vatandaşın kayıp olduğunu dile getiren yetkililer, arama çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.
14 Nisan’dan bugüne kadar Kyusu adasında 680’den fazla artçı sarsıntı meydana geldi. Ülkeyi sarsan depremlerin ardından evleri hasar gören 100 bin kişinin tahliye merkezlerinde bulunduğu kaydedildi.
Öte yandan yetkililer, bölgede etkili olması beklenen şiddetli yağışın arama çalışmalarını zorlaştırabileceğini belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.