Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi Azerbaycan’da

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, temaslarda bulunmak için Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye geldi.Orgeneral Galip Mendi, Bakü temaslarına merhum Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev’in kabrine çelenk bırakarak başladı. Orgeneral...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, temaslarda bulunmak için Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye geldi.
Orgeneral Galip Mendi, Bakü temaslarına merhum Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev’in kabrine çelenk bırakarak başladı. Orgeneral Mendi, daha sonra Bakü Şehitler Hiyabanı’ndaki Ebedi Ateş Anıtı’na da çelenk sundu ve Türk şehitliğine geçerek, anıta çelenk bıraktı. Temsili şehit kabirlerine de karanfil bırakan Orgeneral Galip Mendi, Türk şehitliğindeki hatıra defterine şunları yazdı: “Aziz şehitlerimiz. Yüce mefkureler uğruna canlarını feda eden sizler tarihimizin altın sayfalarını şereflendirdiniz. Türk milleti sizlerin destansı mücadelenizi ve kahramanlıklarınızı her zaman minnetle ve şükranla anacaktır. Aziz hatıralarınız önünde saygıyla eğiliyoruz. Ruhlarınız şad olsun”
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, daha sonra Azerbaycan İçişleri Bakanı Azerbaycan İçişleri Bakanı Ramil Usubov ile bir araya geldi. Orgeneral Galip Mendi 6 Mayıs’a kadar sürecek Azerbaycan temasları kapsamında Azerbaycan Savunma Bakanı Korgeneral Zakir Hasanov ile de görüşecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.