Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsveç Uetd’den Parlamento Önünde Teröre Karşı TEK SES Gösterisi

Avrupa Türk Demokratlar Birliği (UEDT), Stockholm’de Türkiye ve Avrupa’da gerçekleştirilen terör saldırılarını lanetlemek için İsveç Parlamentosu önünde eylem yaptı.Avrupa Türk Demokratlar Birliği, Türkiye ve Avrupa’da gerçekleştirilen...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 23:42
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 23:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Avrupa Türk Demokratlar Birliği (UEDT), Stockholm’de Türkiye ve Avrupa’da gerçekleştirilen terör saldırılarını lanetlemek için İsveç Parlamentosu önünde eylem yaptı.
Avrupa Türk Demokratlar Birliği, Türkiye ve Avrupa’da gerçekleştirilen terör saldırılarını kınamak için İsveç’in başkenti Stockholm’de bulunan Parlamento önünde gösteri yaptı. İsveç UETD Başkanı Özer Eken, Paris, Ankara, İstanbul, Brüksel ve Lahor’da gerçekleştirilen terör eylemlerinin çok derin yaralar açtığını ifade ederek, “UETD olarak toplumsal huzuru tehdit eden, masum insanların ölümüne neden olan toplumda anarşi, kaos oluşturarak barış ortamına kasteden menfur terör ve şiddet eylemlerini nefretle kınıyoruz. Öte yandan terör bir insanlık suçudur. Hiçbir şekilde kabul edilemez. Din, dil ve etnik köken ile de ilişkilendirilemez. Terör örgütü DAEŞ’in kirli, kanlı İslam dışı ve insanlık dışı göz kırpmadan can alan DHKP-C, PKK, PYD ve türevlerinin gerçekleştirdiği terör arasında hiçbir fark yoktur. Almanya’nın çeşitli şehirlerin UETD şubelerine yapılan saldırılar ve şiddet eylemleri yüreğimize kor gibi bir ateş düşürürken terörün gerçek yüzünü de açık bir şekilde göstermiştir. Biliyoruz ki konu ne İslam ne de Kürt meselesidir, mesele terör gruplarının siyasal amaçlara ulaşmak için insanların can ve mal güvenliğine saldırmayı meşru görmesi meselesidir. Bu nedenle nereden gelirse gelsin, hangi şekillerde işlenirse işlensin terör, asla kabul edilemez ve mazur görülemez” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.