Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İspanyol-Türk derneğinden, Madrid’teki büyükelçilere iftar yemeği

İspanyol-Türk dostluk derneği Casa Turca (Türk Evi), başkent Madrid’teki büyükelçilere verilen iftar yemeklerinin bu sene üçüncüsünü düzenledi.ABD, Almanya ve Rusya gibi 24 ülkeden seçkin davetlilerin katıldığı iftar yemeğinin başlangıcında,...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2015 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2015 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İspanyol-Türk dostluk derneği Casa Turca (Türk Evi), başkent Madrid’teki büyükelçilere verilen iftar yemeklerinin bu sene üçüncüsünü düzenledi.

ABD, Almanya ve Rusya gibi 24 ülkeden seçkin davetlilerin katıldığı iftar yemeğinin başlangıcında, Casa Turca Genel Sekreteri Fetih İçyer derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Türk mutfağından sunulan çeşitli lezzetler büyük beğeni topladı.

İspanya’nın Medeniyetler İttifakı Elçisi Belen Alfaro Hernandez, etkinlikten sonra yaptığı açıklamada, “Ramazan ayında çok kültürlü bir iftar yemeğinin düzenlenmesi hoşuma gitti, çok kültürlü katılımcılar vardı. Her şey çok güzel organize edilmişti. Türk kültürünü yakından tanıma imkanı bulduğum için çok güzel bir deneyim oldu.” ifadelerini kullandı.

2006’da kurulan Casa Turca, iki ülke arasındaki dostluğu pekiştirmek ve Türk kültürünü tanıtmak adına konferanslar, söyleşiler, üniversitelerde Türk günleri, Türkçe kursları, ney kursları, Dil ve Kültür Festivali gibi faaliyetler düzenliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.