Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İspanya: “Terörle Mücadelede Türk Halkı Ve Yetkilileriyle Tam Bir Dayanışma İçindeyiz”

İspanya Dışişleri Bakanlığı, Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısını kınayan açıklamasında İspanya’nın terörle mücadele konusunda Türk halkı ve yetkililerle dayanışma içinde olduğunu ifade etti.İspanya Dışişleri Bakanlığı,...

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İspanya Dışişleri Bakanlığı, Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısını kınayan açıklamasında İspanya’nın terörle mücadele konusunda Türk halkı ve yetkililerle dayanışma içinde olduğunu ifade etti.
İspanya Dışişleri Bakanlığı, Atatürk Havalimanı’ndaki saldırıyı kınayan bir açıklama yaptı. Bakanlığın açıklamasında, “İspanya Hükümeti, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen ve çok sayıda kişinin ölümüne, onlarca kişinin ise yaralanmasına yol açan vahşi terör saldırısını şiddetle kınamaktadır. İspanya Hükümeti, olayda hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diler. İspanya Hükümeti, terör vahşeti ile mücadelelerinde Türk halkı ve yetkilileriyle tam bir dayanışma içerisinde olduğunu ve bu konudaki kararlılığını yinelemektedir. Ankara’daki İspanya Büyükelçiliği ve İstanbul’daki İspanya Konsolosluğu olay hakkında daha detaylı bilgi elde edebilmek amacıyla yetkili Türk makamları ile iletişim halindedir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.