Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İspanya La Liga’da maçlar askıya alındı

İspanyol Futbol Federasyonu (RFEF), maçların yayın hakları konusunda hükümetin onayladığı yasa tasarısına tepki olarak maçları askıya aldı.16 Mayıs’tan itibaren geçerli olacak olan grev, La Liga’da son iki maçı ve Kral Kupası finalini...

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2015 00:27
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2015 00:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İspanyol Futbol Federasyonu (RFEF), maçların yayın hakları konusunda hükümetin onayladığı yasa tasarısına tepki olarak maçları askıya aldı.

16 Mayıs’tan itibaren geçerli olacak olan grev, La Liga’da son iki maçı ve Kral Kupası finalini etkileyecek.

Futbolcular Sendikası AFE’nin desteğini alan İspanyol Futbol Federasyonu, hükümetin tasarıyı değiştirmesini ve şimdiki haliyle meclisten geçmemesini istiyor.

RFEF’ten yapılan açıklamada, bahis gelirlerinin yeniden düzenlenmesi, maliyenin denetimleri, futbolcuların taleplerine kulak tıkanması ve en önemlisi maçların yayın haklarının satışına müdahaleye duyulan rahatsızlık dile getirildi.

Hükümetin RFEF’ye karşı saygısız davrandığının altı çizilen açıklamada, 16 Mayıs’tan itibaren maçların süresiz askıya alındığı belirtildi ve hükümetle diyaloğa açık oldukları bir kez daha tekrarlandı.

Federasyon Başkanı Angel Maria Villar’ın önümüzdeki günlerde konuyu görüşmek üzere Spor ve Kültür Bakanı Jose Ignacio Wert ile bir araya geleceği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.