Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşlemediği suçtan 36 yıl yattı, 1 yıl bedava hamburger kazandı

İşlemediği bir cinayetten ötürü 36 yıl hapis yatan Michael Hanline, tahliye olduktan sonra bir fast food zinciri tarafından 1 yıl bedava hamburgerle “ödüllendirildi”.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2015 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2015 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
 İşlemediği suçtan 36 yıl yattı, 1 yıl bedava hamburger kazandı

Michael Hanline, 1978 yılında Ventura, California’da motorsikletçi J.T. McGarry’yi öldürmek suçundan ömür boyu hapse mahkum edildi.

Tam 36 yılını cezaevinde geçirdikten sonra kanıtların yeniden incelenmesi ve cinayet mahallinde bulunan kanıtlardaki DNA’nın başkasına ait olduğunun anlaşılması üzerine geçen yıl 24 Kasım’da serbest kaldı.

Bu arada yargılama sürecinde savcıların Hanline lehine bazı kanıtları sakladıkları da açığa çıktı. Geçen hafta ise hakkındaki tüm suçlamalardan beraat etti.

TEK İSTEĞİ HAMBURGER VE PATATES KIZARTMASI

Hanline 36 yılını hapiste geçirdikten sonra tek istediğinin hamburger ve patates kızartması olduğunu söyledi. Gittiği fast food restoranı, Hanline’a bir yıl boyunca geçerli bedava hamburger kuponu verdi.

İşlemediği bir suçtan ömrünü hapiste geçiren ve bugün 69 yaşında olan Michael Hanline, bir yıl boyunca istediği kadar hamburger yiyebilecek.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.