Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

IŞİD hedefleri havadan ve karadan vuruldu

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye kuzeyinden Türkiye’ye yönelik atış hazırlığında olduğu tespit edilen IŞİD terör örgütüne ait hedeflerin sınırda konuşlu bulunan Fırtına obüsleri ile vurulduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
IŞİD  hedefleri havadan ve karadan vuruldu


Ayrıca Koalisyon uçakları tarafından Tughali bölgesine bir hava harekâtı icra edildiği bildirildi.
TSK'dan yapılan açıklamaya göre, 12 Haziran 2016 tarihinde, Suriye kuzeyinden Türkiye’ye yönelik atış hazırlığında olduğu tespit edilen IŞİD terör örgütüne ait üzerinde Katyuşa roketleri bulunan araç, bina ve havan mevziilerinden oluşan üç hedefe, sınırda konuşlu bulunan FIırtına obüsleri ile atış yapıldı.
Ayrıca Koalisyon uçakları tarafından Tughali bölgesine bir hava harekâtı icra edildi. Yapılan atışlar ve hava harekâtı neticesinde; ilk tespitlere göre beş IŞİD  terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi. Üzerinde Katyuşa roketlerinin bulunduğu bir araç, IŞİD  terör örgütüne ait tahkim edilmiş iki bina ve iki havan mevzii imha edildi.
Ayrıca IŞİD terör örgütü kontrolünde bulunan Kafrah güneyinde bulunan Hamzat yerleşim yeri muhaliflerin gün içerisinde yaptıkları saldırılar neticesinde muhaliflerce ele geçirildi. 
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.