Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İran Askerleri Suriye’de Tow Füzesiyle Vuruldu

Suriyeli muhalif ’Ceyş Mücahidin’ isimli grup tarafından yapılan paylaşımda, Halep’in Han Tuman bölgesinde Esad ve İran güçlerinin TOW füzesiyle vurulduğu bildirildi.Suriye’de İran ve Esad güçleri ile muhalifler arasındaki çatışmalar...

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2016 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2016 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Suriyeli muhalif ’Ceyş Mücahidin’ isimli grup tarafından yapılan paylaşımda, Halep’in Han Tuman bölgesinde Esad ve İran güçlerinin TOW füzesiyle vurulduğu bildirildi.
Suriye’de İran ve Esad güçleri ile muhalifler arasındaki çatışmalar şiddetli bir şekilde sürüyor. Çatışmalarda hem rejim güçleri hem de muhalif güçler hayatını kaybediyor. Çatışmaların yoğun olarak yaşandığı Halep kentinde ise Han Tuman bölgesinde Esad ve İran güçleri TOW füzesiyle vuruldu. Suriyeli muhalif Ceyş Mücahidin isimli grup tarafından yayınlanan ve anbean kaydedilen görüntülerde, bölgede operasyon gerçekleştirilen 6 kişilik Esad ve İran gücünün grup tarafından ateşlenen füzenin saldırısına uğradığı görülüyor. Füzeyi son anda fark eden grubun kaçmaya çalışsa da füzeden başarılı olamadığı anlaşılıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.