Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Irak Güçleri Felluce’nin Merkezine Girdi

Iraklı güçlerin terör örgütü DAEŞ’in kontrolündeki Felluce kentinin merkezine girdiği ifade edilerek, hükümet binasının kontrolünün de ele geçirdiği bildirildi.Iraklı komutan Haydar El Obeidi, Irak özel kuvvetlerin Anbar vilayetine bağlı...

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Iraklı güçlerin terör örgütü DAEŞ’in kontrolündeki Felluce kentinin merkezine girdiği ifade edilerek, hükümet binasının kontrolünün de ele geçirdiği bildirildi.
Iraklı komutan Haydar El Obeidi, Irak özel kuvvetlerin Anbar vilayetine bağlı Felluce kentinin merkezine girdiğini ve terör örgütü DAEŞ ile yaşanan yoğun çatışmaların ardından hükümet binasını geri aldığını duyurdu. Obeidi, Iraklı güçlerin yakınlarda bulunan merkezi bir hastaneyi de kuşatma altına aldığını ifade etti. Iraklı güçlerin terör örgütü DAEŞ ile yaşanan yoğun çatışmaların ardından kent merkezine girmeyi başardığını aktaran Obeidi, askerlerin hükümet binası yakınlarındaki yola döşenmiş bombaları temizlediğini bildirdi.
Örgüt militanlarının yakın bölgelerde saklandığına inandıklarını sözlerine ekleyen Iraklı komutan, askerlerin militanları aradıklarını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.