Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İngiltere’den Vatandaşlarına Türkiye’ye Seyahat Uyarısı

İngiltere, Türkiye’ye seyahat edecek vatandaşlarına dikkatli olmaları uyarısında bulundu.İngiltere hükümeti, yayınladığı duyuru ile Türkiye’ye seyahat edecek vatandaşlarına, Diyarbakır ve Suriye sınırındaki 10 kilometre boyunca seyahat...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2016 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İngiltere, Türkiye’ye seyahat edecek vatandaşlarına dikkatli olmaları uyarısında bulundu.
İngiltere hükümeti, yayınladığı duyuru ile Türkiye’ye seyahat edecek vatandaşlarına, Diyarbakır ve Suriye sınırındaki 10 kilometre boyunca seyahat edilmemesi uyarısında bulundu. Öte yandan, uyarıda, Şırnak, Mardin, Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır, Kilis, Hatay, Siirt, Tunceli ve Hakkari kentlerine de gidilmemesi gerektiği kaydedildi. Duyuruda, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde güvenlik güçlerinin PKK ve diğer örgütlere yönelik operasyonlarının sürdüğü kaydedildi. Benzer operasyonların Şırnak ve Hakkari’de de gerçekleştirildiği aktarılırken, bu bölgelere seyahat edecek vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.
Yılda 2 milyon 500 bin İngiliz vatandaşının Türkiye’yi ziyaret ettiği belirtilen duyuruda, “Kürt gruplar, DAEŞ ve sol örgütler saldırı planlamaya devam ediyor. Dikkatli olun ve yerel güvenlik güçlerinin uyarılarını dikkate alın” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.